Klimaluft Industriële ontvochtigers

Sorteer op:

Industriële ontvochtigers voor hallen tot 11.500 m². Zeer krachtige Klimaluft ontvochtigers met capaciteiten variërend van 128 liter per dag tot 2.960 liter per dag. AirSain, uw ontvochtiger deskundige! Stationaire ontvochtigers voor industriële gebouwen en faciliteiten.

Een breed scala aan industriële, stationaire luchtontvochtigers met grote ontvochtigingscapaciteiten voor grote ruimtes. Een enkele Klimaluft industriële ontvochtiger kan een binnenruimte ontvochtigen van 500 m² tot 11.500 m². De krachtige stationaire ontvochtigers zijn ideaal voor vochtcontrole in magazijnen, industriële gebouwen, productiefaciliteiten, opslagfaciliteiten en soortgelijke ruimtes.


Lees meer

De luchtontvochtigers zijn klaar voor het automatisch verwijderen van condenswater. Eenvoudige installatie door het vaste afvoerpunt waarmee de ontvochtigers zijn uitgerust. De beschikbare ontvochtigingscapaciteiten variëren van 128 liter per dag tot 2.960 liter per dag, dit is de capaciteit met slechts één enkele ontvochtiger! Verschillende Klimaluft ontvochtigers zijn uitgerust met Hot Gas ontdooimodule, waardoor de ontvochtigers geschikt zijn voor gebruik in gebieden met temperaturen vanaf 5 graden Celsius en hoger.

Een Klimaluft industriële luchtontvochtiger voorkomt schade aan gebouwen en uitrusting als gevolg van condensatie, schimmelvorming en corrosie. Producten, verpakkingsmateriaal en gereedschap behouden hun structuur en kwaliteit.

Dit zijn enkele toepassingen van de industriële luchtontvochtigers van Klimaluft:

  • Productievoorzieningen, verpakkingsafdelingen en opslagruimten in de landbouw- en voedingsindustrie: kaas, fruit, groenten, bloem, granen, zout, suiker, vis, banketbakkerij. Kwaliteit en frisheid blijven op een hoog niveau.
  • Om een relatieve luchtvochtigheidsbalans te behouden in de papierindustrie en grafische industrie, houtindustrie, tuinbouw, metaalindustrie, veehouderij, sport- en evenementenfaciliteiten, musea, bibliotheken en wijnkelders.
  • Naast preventie van waterschade en klimaatbehandeling, worden deze ontvochtigers in droogruimten toegepast, bijvoorbeeld bij lakens. Daarnaast voorkomen ze corrosie op schepen en bij scheepswerven.
  • Ontvochtiging van technische gebieden voor de bescherming van installaties en processen; Infrastructuur, pompinstallaties, waterbehandelingsgebouwen, centrales, waterwerken, zwembaden en waterattracties.